fallback

Вижте с коя зодия не трябва да излизате на среща

Комуникацията е това, което разгражда връзката между тези два знаците

17.05.2021 | 06:30 Автор: Жаклина Иванова

Според астролозите трябва да имате едно наум каква зодия е избраният, когато излизате на среща. Защото не всеки е идеален за връзка или по-близки отношения.

В крайна сметка астрологията само информира, а решенията са изцяло във ваши ръце.

Овен: Не трябва да имаш среща с Лъв

Ще има толкова много искри, които летят между тези два пожара, че ще отнеме секунди срещата да избухне и да се превърне в сюжет на сапунка. Представители на двете зодии биха направили страхотно динамично дуо, но трябва да се замислят дали да се прибират в обща къща. Защото могат да я изгорят до основи.

Телец: Не трябва да имаш среща с Лъв

Телецът приема своите партньори като награда. Лъвът обича да бъде ценен, но сиянието им ще помръкне ако имат за партньор Телец. Лъвът ще бъде отегчен, но ще се чувства твърде зле, за да изостави партньор, който е толкова отдаден. Гордостта му ще го накара да даде всичко за връзката, но истината е, че ще са по-щастливи ако са разделени.

Близнаци: Не трябва да имаш среща със Скорпион

Скорпионът взема всичко присърце в отношенията, включително и дискретността, която няма да открие при Близнаците, които обичат да разкриват и най-малките детайли от връзката си пред познати. За да могат Близнаците да задържат един Скорпион трябва да бъдат по-малко приказливи, но само това усилие може да издуха капака на вашите взаимоотношения.

Рак: Не трябва да имаш среща с Овен

Комуникацията е това, което разгражда връзката между тези два знака. Овенът има практиката да казва истината по един отвратителен, безполезен начин, който ще кара нервната система на Рачето да се разпадне напълно. Овенът пък ще бъде объркан от емоционалните изблици на Рака и едва ли ще задържи своята търпимост. Изходът е Ракът да се научи на по-голяма търпимост и дебелокожие в определени ситуации, но това е много трудно за него в романтичните отношения.

Четете повече по темата в tialoto.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Любопитно
fallback