fallback

Ева Мендес: Искам да имам същото странно лице, което имах на 26 г.

Публикацията ѝ събра хиляди положителни коментари

14.05.2021 | 22:52 Автор: Юлия Христова

Ева Мендес се опитва да насърчи хората да оценяват начина, по който изглеждат във всеки един момент от живота си. Актрисата призна, че самата тя дълго време е имала проблеми с приемането на тялото си, когато е била млада. Когато е на 26 години и прохожда в Холивуд, Мендес не е харесвала лицето си и се е критикувала за начина, по който изглежда.

"Попаднах на тази снимка, която е от филм, сниман преди 20 години. Помня, че я гледах и си мислех, че лицето ми изглежда странно и че костната ми структура не е правилна“, пише Мендес в социалните мрежи.

Тя публикува снимка от филма „Имало едно време в Мексико“, който излиза през 2003 година. Актрисата споделя, че е преминала през всички стадии на несигурността, които може да изпита едно 26-годишно момиче.

Сега, когато вече е на 47 години, има две дъщери и съпруг, който я оценява, Ева съжалява, че се е критикувала и разбира, че е трябвало да приеме себе си. Тя признава, че сега иска да има същото странно лице, което е имала на 26 и допълни, че най-вероятно всеки, който на младини не се е харесвал, ще се хареса, когато остарее.

Публикацията на Ева събра хиляди положителни коментари.

Повече по темата четете на tialoto.bg

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Любопитно
fallback