Кои зодии ще имат късмет през месец май?

На успехи могат да се радват всички, които се занимават с изкуство

01.05.2021 | 06:50 Редактор: Жаклина Иванова
Кои зодии ще имат късмет през месец май?

Новият месец май идва с интересни събития. На 13 май Юпитер – планетата на късмета и изобилието ще влезе в знака на Риби. Това ще постави началото на период на положителна енергия. Когато Юпитер започне обиколката си през Риби, това ще насърчи добротата, състраданието и духовната връзка. На успехи могат да се радват всички, които се занимават с изкуство или работата им изисква креативност. Но месец май няма и да е толкова лесен. Очаква ни лунно затъмнение в Стрелец, което може да предизвика неочаквани промени, които ни поставят в ситуация на адаптиране. Очаква ни и ретрограден Меркурий, но едно е сигурно – май ще бъде невероятно богат месец.

Три зодии ще имат добри възможности за постигане на напредък. Това са:

Зодия Телец: Това е вашият месец, скъпи Телци! Май започва със Слънцето във вашия знак, излъчващо енергията, която ви подхожда най-добре. Тази част от вашето слънчево завръщане ще бъде съсредоточена върху определянето на вашата цел и преоткриването на вашите вътрешни сили. Периодът е изключително подходящ за влагане на усилия в това да изградите самочувствието си така, че да не поставяте ценностите си върху неща, които нямат нищо общо с вас. Позволете на вашата увереност да излезе наяве. Бъдете смели, оглеждайте се за добри възможности, защото такива ще има в изобилие.

Зодия Близнаци: Чувствате се по-привлекателни и достойни за любов, Близнаци! Месец май започва за вас с влизането на Меркурий и Венера във вашия зодиакален знак. Това ще ви улесни значително във вашите дела, ще ви зареди с енергия, насърчавайки ви да поемете всички положителни вибрации, които се насочват към вас, пише az-jenata.bg.

Зодия Риби: Уважаеми Риби, предстои ви вълнуващ месец май! Юпитер навлиза във вашия зодиакален знак на 13 май, концентрирайки цялата си изобилна енергия директно върху вас. Какво може да очаквате от този транзит? Изключителен растеж, въпреки че ще се чувствате на моменти твърде интензивно, но за вас се отварят неограничен брой врати. Това ще ви вдъхнови да опитате нещо ново, да сбъднете част от поставените ви цели. Мечтайте смело, забавлявайте се и дайте свобода на позитивното мислене.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК