Трескава подготовка: "Къмпинг Градина" отваря на 1 май

Фитнесът на открито вече привлече първите ентусиасти

26.04.2021 | 19:30 Редактор: Искра Ангелова

"Къмпинг Градина" край Созопол отваря на 1 май, почти месец по-рано от миналото лято. Първите ентусиасти, които искат да изкарат пролетните празници на море, могат да избират между почивка в луксозни бунгала или в каравана само на крачка от морето. 

В един от най-обичаните къмпинги по нашето Черноморие тече трескава подготовка, за да посрещне първите туристи още с обявения старт на сезона на 1 май.

"Надяваме се на хубаво време. Мислим, че повечето хора ще предпочетат да прекарат Великденските празници на морето. Отстъпките стигат до 20%, в зависимост от продължителността на престоя и типа бунгало", каза управителят на "Къмпинг Градина" Елена Пинелова.

В модерните, луксозни бунгала вече се извършва дезинфекция, преди настаняването на първите гости. Заради пандемията къмнингуването се оказа предпочитаният избор за почивка, а много българи дори изместиха офисите си край морето. 

Сред тях са Ивайло и Елена от София.

"Ние така изкарахме и миналата година изолацията, така че това е един много добър начин за почивка", коментира Елена.

"Къщичките ни са самостоятелни на подходящо разстояние една от друга, както и парцелите за каравани са на достатъчно разстояние, за да могат да се чувстват комфортно хората и в безопасност, което е най-важно за нас", допълни Елена Пинелова.

Плажът също ще бъде готов за 1 май, а фитнесът на открито вече привлече първите ентусиасти за спорт край морето.

Вижте повече в репортажа на Стиляна Георгиева.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
3 rate up comment rate down comment 0
Един къмпингар
преди 2 години
Това е имиджов платен репортаж на убийците на къмпинг "Градина"! Срам! Лицемери! Къмпинг вече няма там. Ще помпат маймунките на фитнеса на открито! Сигнализирай за неуместен коментар