Лебед в Англия тормози цял квартал

Птицата чука по вратите на хората в продължение на часове

30.03.2021 | 16:43 Редактор: Никола Симеонов
Лебед в Англия тормози цял квартал

Жителите на британския град Нортхамптън са тероризирани от лебед. От пет години той постоянно чука на вратите на местни семейства, което става много досадно, съобщава Fox News.

Някои жители казват, че птицата може непрекъснато да чука на вратата в продължение на три часа. В същото време никой не разбира защо тя прави това.

"Той започва с дрънкане на пощенска кутия и след това доста силно удари човката си по метала. Звукът отеква из цялата къща. Не вреди, но е много досадно“, каза гражданинът Стивън Лег, цитиран от БГНЕС.

Той поясни, че не храни птицата, поради което не може да обясни желанието й за почукване на вратата. Британецът също се опитал да изплаши лебеда или да затвори пощенската кутия, но това не помогнало. Друга местна жителка, Уенди Хауърд, отбеляза, че птицата е концентрирана върху къщи в определен квартал между няколко улици. По нейно мнение лебедите гладуват по време на гнездене, поради което се опитват да привличат вниманието.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Лебеда е гладен просто изкаси ядене това тьрмозли неможетели дами дадете малко ядене данесте закасали за ядене гладните животното то играта правият че просят затях никои не казва нищо нали имате ли малко акл да ви тьрмозли лебеда изка си ядене ако един лебеда неможем да храним *** маиката Сигнализирай за неуместен коментар
1
4 rate up comment rate down comment 0
Енчо дянков
преди 3 години
Ако лебедът е гладен и обикаля и се " моли" за филийка хляб,защо се опитват да го изкарват тормозилник?! Сигнализирай за неуместен коментар