Принц Уилям отрече да е в капан на кралското семейство

Съпругът на Кейт Мидълтън е объркан и шокиран от интервюто на Меган Маркъл и принц Хари

26.03.2021 | 22:55 Редактор: Искра Ангелова
Принц Уилям отрече да е в капан на кралското семейство

Принц Хари не говори много за брат си принц Уилям в интервюто, което даде заедно със съпругата си Меган Маркъл за Опра Уинфри. Но каза, че брат му и баща му принц Чарлз са "хванати в капан" в кралското семейство.

"Аз съм част от системата, заедно с тях, винаги съм бил, но предполагам и съм доста наясно с това - моят брат не може да напусне тази система, но аз го направих. Моят баща и моят брат са хванати в капан. Те не напускат и аз силно им съчувствам заради това", сподели Хари.

Оказва се, че Уилям бил много разочарован от това твърдение на малкия си брат. Източник на "Sunday Times", близък до двамата братя, казва, че Уилям мисли коментарите на Хари за много неточни и неправилни.

"Той има път, предопределен за него, и той напълно приема тази своя роля. Той е внук на баба си, в смисъла на това уважение към задълженията и службата", посочва източникът, цитиран от teenproblem.net.

Друг източник казва, че съпругът на Кейт Мидълтън е объркан и шокиран от интервюто и в момента не може да мисли ясно.

Двамата братя са провели разговор след като интервюто беше излъчено, но той бил непродуктивен, сподели журналистката Гейл Кинг.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК