Памела Андерсън се сбогува със САЩ

Тя се установява в Канада, нейната родина

05.03.2021 | 22:44 Редактор: Никола Симеонов
Памела Андерсън се сбогува със САЩ

Памела Андерсън се сбогува с Калифорния. Звездата продава имотите си в Малибу, пише "Ню Йорк Таймс“. Памела Андерсън потвърди, че е напуснала САЩ, за да се установи за постоянно в Канада, нейната родина.

"Ще ми липсват най-вече момчетата ми“, каза тя за синовете си Брандън (24) и Дилън (23), които остават да живеят в Лос Анджелис.

Бившата звезда от “Спасители на плажа” построи имота си през 2000 г., след като заплати 1,8 милиона долара за придобиване на земята. Днес вилата от 200 квадратни метра, която се простира на няколко етажа и предлага три спални, три бани и тераса с панорамна гледка, се продава за 14,9 милиона долара, съобщи БГНЕС.

Наскоро Памела се омъжи за Дан Хейхърст от Ванкувър, където живеят в момента. Тя обясни, че е взела решението да се премести след техния съюз.

"Чувствам се по-добре в моето ранчо  с място за спасяване на повече животни. Винаги е край морето. Ако се отдалеча от водата, се чувствам изгубена“, сподели Памела, която е и яростен защитник на правата на животните.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК