Лолита Османова сподели, че се вдъхновява от зимния стил на Кейт Мидълтън

Новата приятелка на Григор Димитров показа кои нейни палта харесва

24.01.2021 | 09:29 Редактор: Ралица Братанова
Лолита Османова сподели, че се вдъхновява от зимния стил на Кейт Мидълтън

Новата приятелка на Григор Димитров е красива млада жена, която определено обича марковите дрехи и има свой стил на обличане. Като дъщеря на един от най-големите руски олигарси, тя със сигурност е свикнала на луксозни покупки. Това личи и по снимките ѝ в Instagram, където я виждаме с най-актуалните дрехи, обувки и аксесоари за сезона.

Няколко дни след началото на 2021 г., която посрещна в компанията на българския тенисист, Лолита Османова показа, че обожава палтата от естествена кожа, качвайки своя снимка с модел в бяло. То е със скрито закопчаване и кафяви петна. После пък я видяхме и с по-елегантно в тъмносив цвят. Но не си мислете, че само такива присъстват в гардероба ѝ.

От известно време красавицата споделя публикации в социалната мрежа, по които личи, че се интересува от начина на обличане на известни дами в кралските семейства по света. Тъй като Кейт Мидълтън е от любимките ѝ, наскоро тя ни разкри кои нейни зимни палта харесва.

Какво харесва Лолита Османова в зимния стил на Кейт Мидълтън?

"Навън е по-студено и дори в слънчево Монако нощите вече са прохладни. Време е да освежите гардероба си – особено след като разпродажбите в повечето магазини вече са започнали“, пише рускинята, споделяйки галерия с херцогинята на Кеймбридж.

"И ако сте скептични по отношение на променливата мода, тогава ви предлагам да се вдъхновите от неизменната класика – това следват истинските дами. Нека започнем с елегантната Кейт...“, обяснява Османова към кадрите.

Всичко по темата четете на Az-jenata.bg. 

Снимка: Instagram

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК