Иванка Тръмп загуби влиятелни приятели заради президентството на Доналд

Сред тях са Челси Клинтън и Натали Портман

12.01.2021 | 11:24 Редактор: Ивет Арабова
Иванка Тръмп загуби влиятелни приятели заради президентството на Доналд

Навлизането на Доналд Тръмп в голямата политика повлия не само на перспективите за кариера на голямата му дъщеря Иванка, но и на личния ѝ живот. По време на президентството на баща си, тя загуби голяма част от влиятелните си приятели.

Преди началото на предизборната кампания на Тръмп през 2016 г. Иванка често бе в компанията на Челси Клинтън, дъщерята на основния опонент на Доналд - Хилари Клинтън. След като обаче Иванка стана част от щаба на баща си, Челси прекъсна всички контакти с нея.

"Много е трудно, когато някой толкова активно подкрепя своя кандидат – независимо дали е баща ѝ или не... Не искам да бъда приятел с такъв човек“, каза наследницата на Клинтън пред NBC.

Също така в продължение на много години Иванка беше приятелка с актрисата Еми Росъм. Те често вечеряха заедно, а звездата от "Безсрамници“ дори присъства на сватбата на Иванка с Джаред Кушнър. След победата на Доналд на изборите, Еми обаче публично заяви, че се противопоставя на неговата администрация. След това момичетата спряха да общуват.

Друга актриса, Натали Портман, също беше приятелка на Иванка дълго време. Те се запознават докато учат в Харвард и оттогава имат топла връзка. През 2018 г. обаче в ефира на "Късното шоу със Стивън Колбърт“ звездата призна, че нищо повече не я свързва с Тръмп. "За съжаление не е смешно, че човек, с когото сте били приятели, става злодей“, каза Портман.

Цялата статия четете в Tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК