Рецепта за дълголетие: Столичанка навърши 100 години на 1 януари

Виолета Скобелева беше поздравена за юбилея си от Йорданка Фандъкова

01.01.2021 | 19:56 Редактор: Ивет Арабова

На днешния ден Виолета Скобелева стана на 100 години. Столетницата беше поздравена за юбилея от Йорданка Фандъкова. Как се устоява на времето?

"Труд, труд и само труд. Спокойствие аз не знам, но труд", сподели Виолета Скобелева.

Живяла е през различни епохи и е видяла всякакви неща. Виолета обаче споделя, че никога не е преживявала подобно нещо като Ковид пандемията. 

"По-страшно от атомната бомба. Но дано да не се повтаря, за да живеят младите по-добре след нас", надява се столетницата. 

Годините, които винаги си спомня с усмивка, са тези, когато е била млада. "Живейте, докато сте млади, живейте по-весело, защото като станете на моите години - тежък е животът", призовава Виолета.

През годините семейството е най-важното в живота на Виолета. 

"Тя ми е като втора майка, тя е един изключителен човек. За мен една всеотдайна майка, която дава всичко от живота си за мъжа си и децата. При нея винаги чувството за дом и семейство е било на първа линия и със силен дух, който никога не я напуска", каза племенникът ѝ Борислав Димов.

Столетницата чака за пети път правнуци и ще са близнаци. С усмивка пожелава на всички да доживеят нейната възраст и да се радват на такова голямо семейство.

Вижте повече в репортажа на Анелия Георгиева.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК