България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Графа, Фабрицио Паризи и The Editor с поп-хаус предизвикателство

Музикантите разказаха за съвместния си проект "Prison"

16.12.2020 | 09:41 Редактор: Радостина Димитрова

Музикално предизвикателство ни пренася в стила на поп-хаус музиката. За съвместния си проект "Prison" и работата по него разказaha в "България сутрин" Фабрицио Паризи, Владимир Ампов - Графа и The Editor.

"С Влади работихме по една негова песен, след което си говорихме, че може да направим нещо заедно. Първоначално го оставихме за бъдещето но после започнахме да работим", сподели Паризи.

А Графа разкри, че има отношение към хаус музиката от много време.

"Не бях пял на английски от много отдавна, но това ме върна години назад към първия ми хит на плоча "Alright Baby". И се замислям да запиша и нови тракове на английски, защото това беше един експеримент, който се получи много добре", разказа Влади Ампов пред Bulgaria ON AIR.

Тандемът Фабрицио Паризи и The Editor призна, че много трудно са се съгласили да участват в клипа.

"Идеята на клипа беше да създадем атмосферата на този трак, за нас беше удоволствие да работим с този екип", коментира The Editor.

Графа подчерта, че му е било много приятно да работи с тях и им благодари за търпението. "Prison" е създадена от разстояние, обясниха тримата музиканти и заявиха, че творческият заряд за тях никога не е спирал.

"Очакваме това парче да влезе в плейлистите на диджеите като отворят клубовете. Януари ще излезе и клубна версия", казаха те на финала.

Вижте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК