Мелания нетърпелива да се прибере у дома

Тя просто иска да се прибере у дома, каза източник, близък до нея

12.12.2020 | 20:16 Редактор: Юлия Христова
Мелания нетърпелива да се прибере у дома

Доналд Тръмп все още вярва сляпо, че може да преобърне резултата от изборите и да остане още 4 години в Белия дом, но съпругата му Мелания вече си стяга багажа.

50-годишната първа дама вече се приготвя да се върне обратно във Флорида и е дала заръки на екипа си за установят нейните привилегии като бивша първа дама. "Тя просто иска да се прибере у дома", каза източник, близък до нея, пред Кейт Бенет, биографът на Мелания Тръмп.

Твърди се, че Мелания е попитала дали първите дами получават средства от данъкоплатците, когато се върнат към цивилния живот. А отговорът е, че й се полага само 20 000 долара годишна пенсия, ако Доналд Тръмп умре.

Невъзмутима, тя се готви да се премести в курорта Мар-а-Лаго във Флорида следващия месец. Първата дама е уредила 14-годишния й син да завърши учебната година там, а не в училището в Мериленд, което той посещава от 2017 г. А според източниците, тя вече е започнала да пренася лични вещи във Флорида от Вашингтон и Тръмп Тауър в Ню Йорк, където семейството е живяло преди Доналд Тръмп да стане президент.

Не се очаква Мелания да издаде мемоари, за разлика от Мишел Обама и Лора Буш, двете й най-скорошни предшественички. Източници от издателската индустрия обаче заявиха пред CNN, че тя обмисля да създаде книга за историята на гостоприемството в Белия дом.

Мар-а-Лаго ще представлява нещо като понижаване що се отнася до размера на имота. Частната резиденция на клуба обхваща около 3000 кв. фута и е по-малък в сравнение с Белия дом.

Освен това е по-малък от мезонета на Мелания в Тръмп Тауър. Твърди се, че жителите на Ню Йорк са негативно настроени към семейство Тръмп и именно това е накарало Мелания да реши да напусне града.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК