Кои са най-мразените подаръци за Коледа?

Най-често това са тези, които не изразяват специално отношение

06.12.2020 | 16:14 Редактор: Ивет Арабова
Кои са най-мразените подаръци за Коледа?

Изборът на коледни подаръци понякога може да е наистина труден. Човекът, за когото избирате подарък, може да е труден за задоволяване. Възможно е да не сте забелязали какво точно иска или харесва. Друг фактор, който може да ви попречи да изберете най-страхотния подарък на света е финансовото ограничение. Невинаги имаме възможност да купим онова, което би зарадвало любим човек, ако е твърде скъпо за нашия бюджет.

След всички тези обстоятелства стигаме до момента, в който купуваме подаръци просто за да има какво да подарим. Те обаче се оказват не само тривиални, но и мразени от повечето хора. Не биха се зарадвали, ако ги получат, защото са не само скучни, но и не изразяват специално отношение. Отговорите на този въпрос дава проучване на компанията за подаръци Vistaprint, цитирано от bestlifeonline.com. Резултатите показват, че 72% от запитаните хора отговарят, че любимите им подаръци са избраните от сърце, както и уникалните подаръци, избрани според личността на човека.

Кои са най-мразените подаръци за Коледа?

Кутия с шоколадови бонбони

Кутията с шоколадови бонбони е един от най-мразените подаръци за Коледа. 29% от анкетираните в запитването са отговорили, че не се радват да получат такъв коледен подарък. Този подарък изразява тотално непознаване на човека, за когото е предназначен подаръкът. Освен това подсказва и за незаинтересованост, за подаряване на подарък колкото да се отметне една традиция.

Козметични продукти и продукти за красота

30% от участниците са отговорили, че мразят да получават козметични продукти и продукти за красота, защото са скучни или защото предпочитат те сами да изберат козметиката си. Много често тези хора предпочитат да преподарят подаръка си или да го продадат, отколкото да го използват.

Цялата статия четете в Az-jenata.bg.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
palkat
преди 3 години
Най- добре не подарявайте , така няма да объркате нещо. Сигнализирай за неуместен коментар