Доц. д-р Красимир Тодоров е новият декан на академичната програма на ВУЗФ

Щастлив съм за оказаното ми доверие, заяви преподавателят

17.11.2020 | 12:50 Редактор: Радостина Димитрова
Доц. д-р Красимир Тодоров е новият декан на академичната програма на ВУЗФ

Експертът и преподавател по корпоративна и стратегическа динамика, стратегическо управление, стратегии и бизнес моделиране във Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) доц. д-р Красимир Тодоров е новият декан на академичната програма на бизнес университета. Това решение взе единодушно Академичният съвет на университета на 12 ноември.

Доц. д-р Тодоров е дългогодишен преподавател във ВУЗФ и води магистърски курсове в сферата на корпоративното стратегическо управление. Притежава професионална степен по управление на бизнес администрация - MBA, в областта на стратегическото управление от Изпълнителната академия на Виенския университет по икономика и бизнес, Австрия. Завършил е специализация по сливания и придобивания - M&A, във Висшето училище по мениджмънт "Карлсън", Университета на Минесота, Минеаполис, САЩ. Притежава докторска степен по управленско счетоводство от Университета за национално и световно стопанство в София.

Като декан на академичната програма във ВУЗФ, той ще отговаря за изготвянето и одобрението на учебните планове, програми и стратегии за обучение на студентите, магистрите и докторантите на университета. Основен стремеж и приоритет на ВУЗФ е да прилага иновативни и доказано ефективни методи за преподаване, в комбинация със силно практическо обучение, наподобяващо реална работна среда. Обучението в бакалавърските и магистърски програми на университета се осъществява според най-високите световни стандарти и съдържа последните новости и най-актуални тенденции и успешни практики в изучаваните дисциплини.

"Щастлив съм за оказаното ми доверие да отговарям за толкова важен аспект като академичната програма на един от най-добрите университети в страната, който е безспорен фактор в създаването и развитието на новите бизнес лидери", обясни деканът на академичната програма във ВУЗФ.

"Доц. д-р Красимир Тодоров е наш дългогодишен преподавател, с доказан професионален и експертен опит. Той е и един от любимите преподаватели на студентите. Сигурен съм, че с неговия принос ще продължим да надграждаме и развиваме академичната програма на ВУЗФ, за да предложим на студентите си най-доброто обучение и подготовка за успешна професионална кариера", заяви ректорът на ВУЗФ доц. д-р Григорий Вазов.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Нина
преди 3 години