Какво издава изборът на обувки за нас?

Балеринките говорят за женственост и непринуденост

22.10.2020 | 13:00 Редактор: Искра Ангелова
Какво издава изборът на обувки за нас?

Когато една жена се подготвя за значимо събитие, тя насочва по-голямата част от вниманието си към дрехите и грима. Междувременно един добре подбран чифт обувки, може да окаже огромно влияние не само върху естетиката на създадения външен вид, но и върху впечатлението, което ще направите на околните. Не се изненадвайте - обувките наистина предоставят много интересна информация за настроението, характера и личността на притежателя им. Според статистиката в гардероба на обикновената жена има около десет чифта обувки, всеки от които носи определено послание. 

Равни обувки

Отличителна черта на момичетата, които предпочитат да носят ниски обувки, е практичността. Те не обичат да привличат вниманието на другите единствено чрез външния си вид и преди всичко ценят искреността и силата на характера. Присъствието в гардероба на обувки единствено на равна подметка показва, че абсолютно не се интересувате от мнението на някой друг и не се опитвате да отговаряте на социалните норми.

Балетни обувки

Балеринките говорят за женственост и непринуденост. Най-важното им предимство е универсалността: те подхождат на всяко облекло, в зависимост от обстоятелствата, в които могат да се носят и придават на тоалета лекота и романтика. Балетните обувки се вписват с всяка чанта със среден размер, така че са чудесни ежедневни обувки. Ако ви е омръзнало да ходите на високи токчета, просто сменете обувките си и няма да има последствия за хармонията на избрания тоалет! Балетните обувки придават на момичето практична, приятелска визия и говорят, че то предпочита комфорта пред това да бъде център на внимание.

Високи стилети

Ако не можете да си представите себе си без обувки на висок ток, то значи не ви липсва  самочувствие. Стилетите са обичани от дамите и изпращат послание: те винаги искат да постигнат нещо повече. С помощта на високи токчета тези дами подчертават своята непринудена женственост и привлекателност.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК