Колко често благодарим за това, което имаме?

Красимира Ангелова ни напомня колко важно е да оценяваме всичко, което ни се случва

24.07.2020 | 21:35 Редактор: Ралица Братанова

Бизнес дамата Красимира Ангелова представи "Дневник на благодарността", който ни помага да се радваме на малките неща от живота.

"Благодарността промени моя живот и затова създадох този дневник. Всеки ден изпитвам тази емоция, защото всяка вечер благодаря за всичко, което ми се е случило", сподели тя в "Денят ON AIR".

По думите ѝ когато ни се случи нещо негативно, не трябва да си задаваме въпроса защо това ни се случва, а какво можем да извлечем като поука.

"Когато благодарим, няма лош ден. Защото ти виждаш хубавото в лошото", посочи Ангелова пред Bulgaria ON AIR.

Тя допълни, че ѝ е отнело около 9 месеца да го практикува ежедневно.

"Първоначално е трудно, но човек трябва да си създаде навик. Един навик се създава минимум за 30 дни, а да стане начин на живот - 3 месеца", обясни тя.

Вижте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


3
1 rate up comment rate down comment 0
Венеция Христова
преди 3 години
Поредната комплексирана домакиня, издържана от мъжа си и тръгнала по стъпките на онова недоразумение Кобилкина. *** как може да им се дава ефир на такива екземпляри ??? Сигнализирай за неуместен коментар
2
3 rate up comment rate down comment 0
измама
преди 3 години
Въпросната "бизнес дама" е поредната шарлатанка , която търси балъци за да изкара лесни пари. Освен това е откраднала и изкопирала едно към едно въпрсния "Дневник на благодарността" от "Вълшебния дневник наблагодарността" на Феъри Блесинг. Вместо да я рекламирате и да давате трибуна на такива измамници е хубаво да ги разследвате! Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Трябва всеки ден да сме благодарни Сигнализирай за неуместен коментар