Къмпинг "Градина" отваря врати на 28 май

Заведенията за хранене са пригодени да работят по препоръките на здравните власти

27.05.2020 | 15:02 Редактор: Искра Ангелова
Къмпинг

Постоянна дезинфекция, с чадъри и шезлонги на безопасно разстояние. Това са част от мерките, с които къмпинг "Градина" посреща лято 2020.

Къмпинг "Градина", който мнозина припознават като своя летен дом, е готов да посрещне първите си гости. Къмпингът вече приема резервации и от 28 май отваря официално вратите си за всички, които искат да се насладят на сигурна, спокойна и морска почивка, далеч от големите тълпи хора и градската суматоха. 

Заради пандемията от Ковид-19 ни предстои едно по-различно лято, затова и от екипа на къмпинг "Градина" са подготвили всички необходими условия за комфортно, приятно и сигурно морско изживяване.

Предприети са още по-засилени хигиенните мерки на територията на целия къмпинг, включително и в общите санитарни помещения и бунгалата, като преди и след всеки гост се извършва щателна дезинфекция. 

Самите къщички са разположени на достатъчно разстояние едно от друго, така че всяко семейство да може да излезе спокойно на верандата си и да си приготви барбекю. В допълнение, всяка къщичка разполага не само със собствено барбекю, но и с напълно оборудвана кухня, където всеки гост може да експериментира с кулинарните си умения.

При специални мерки работят и общите части в къмпинг "Градина". Заведенията за хранене са пригодени да работят по препоръките на здравните власти, разполагайки масите на необходимото разстояние и извършвайки стриктна дезинфекция. 

Домакините в къмпинга – от работещите на рецепция до хигиенистите, са оборудвани със специални предпазни средства, маски и ръкавици, с които да посрещат и изпращат гостите.

Едно от големите предимства на луксозния къмпинг "Градина" е широката и красива плажна ивица. Благодарение на нея за поредна година всички, които искат спокойна и комфортна морска почивка, могат да сложат плажната си кърпа далеч от другите. 

Чадърите и шезлонгите тази година ще бъдат поставени също на по-голямо разстояние – в унисон със здравните препоръки, и за удобство на плажуващите.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК