Голямата Лили Иванова с жест към лекарите от "Александровска"

Певицата изпрати цветята, които получи за личния си празник

25.04.2020 | 15:10 Редактор: Искра Ангелова

Подарък от певицата Лили Иванова развълнува медиците от столичната "Александровска болница". Примата на българската естрада дари цветята, които е получила за 81-вия си рожден ден вчера на лекарите. 

Във Facebook тя написа, че поднася своите "аплаузи" към медиците за постоянството, всеотдайността и обичта към професията и призова "Изолирани зад стъклени стени, те са нашите герои. Да им дадем нашата любов, защото любовта е живот".

Букети с цветя и балони получиха тази сутрин медиците от "Александровка болница", стоящи начело на битката с Ковид 19.  

"В момент държим един голям жест от един голям човек, който направи на нас - дребните хора, които сме всеки ден до болните. Това е знак на любов, уважение и обич към нас медицинските специалисти", каза  старши медицинска сестра към Спешно отделение Елена Георгиева. 

До медицинските работници бяха и доброволците, които вече цял месец помагат в борбата с вируса. Сред тях е и Радослава Ненова, съпругата на алпиниста Боян Петров, който загина преди две години в опит да изкачи 8-хилядния хималайски връх Шиша Пангма. 

Вижте повече в репортажа на Божила Симова.

В момент като този социалната изолация се явява изключително важен фактор, който е ключов за превенцията на обществото. Bulgaria ON AIR апелира всички, които имат възможност - бъдете #ОтговорниВкъщи.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


5
0 rate up comment rate down comment 0
Цвети
преди 3 години
Пълен резил ! Не мога да повярвам, че така се гаврят с медиците ни и ги карат всеки да се изкаже в знак на благодарност за цветя и балони във време на пандемия ! А за примата- напълъно се изложи ! СРАМ!!! Сигнализирай за неуместен коментар
4
7 rate up comment rate down comment 0
Mими
преди 3 години
Е ,не . Това са цветята , които е получила за рождения си ден. Сигнализирай за неуместен коментар
3
6 rate up comment rate down comment 2
срамно е постъпила
преди 3 години
СрамотаСтисната си беше,стисната си останаА бабето знае,че цветята и балоните са опасни заради вируса Сигнализирай за неуместен коментар
2
6 rate up comment rate down comment 2
plamendor
преди 3 години
Тази по - дашна и от Корнела бе! Сигнализирай за неуместен коментар
1
9 rate up comment rate down comment 2
анонимен
преди 3 години
Не можа ли някой лев да им дари? Сигнализирай за неуместен коментар