Мишел и Барак Обама се отдадоха на живота без дъщерите си

Родителството ти взима доста от емоционалното пространство, пошегува се той пред Опра Уинфри

10.02.2020 | 22:45 Редактор: Юлия Христова
Мишел и Барак Обама се отдадоха на живота без дъщерите си

Мишел Обама призна, че се чувства доста добре, когато децата ѝ заминат за колеж. Бившата първа дама беше част от турнето на Опра Уинфри, в което сподели за живота си с Барак Обама. Двамата имат две дъщери – Малия на 21 и Саша на 18 години.

Момичетата израснаха в Белия дом, тъй като баща им беше президент на САЩ два мандата. Семейство Обама успя да спечели сърцата на почти цяла Америка не само със своите действия, но и със своята харизма и любов, пише tialoto.bg.

Сега обаче Барак и Мишел се отдават на спокоен живот, далече от любопитните погледи. Те отделят повече време за семейството си, а г-жа Обама признава, че обича дъщерите си, но ѝ е по-добре, когато е само със съпруга си вкъщи.

"Родителството ти взима доста от емоционалното пространство. Вложихме доста енергия, за да отгледаме тези момичета. А сега тях ги няма. Слава богу!“, пошегува се Обама пред Опра.

Мишел сподели, че докато момичетата са били вкъщи, тя и съпругът ѝ е трябвало да се притесняват за абсолютно всичко. "Трябваше да знаем къде отиват, на какви партита присъстват, дали има алкохол там, къде са родителите на домакина“.

В момента обаче момичетата са далече от своите родители. По-голямата сестра е трета година в Харвард, а 18-годишната Саша е първа година в Университета Мичиган. Така Барак и Мишел могат да се съсредоточат един върху друг.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК