Песен на Диа проби зад граница, слушат я в Китай, Корея и Бразилия

Според певицата е важно музиката и текстовете да остават в съзнанието на хората

20.01.2020 | 14:33 Редактор: Ивет Арабова

Песен на българската певица Диа направи пробив зад граница - слуша се в Китай, Бразилия и Южна Корея. Клипът излезе в родния радиоефир навръх Коледа. 

"Заради теб" е посланието на песента, така се превежда #yoursake на български. Диа се включва в писането на музиката и текста. 

"По този начин искахме да е кръстена, за да въздейства максимално върху хората, защото в самия текст се говори за една много красива девойка, по която всички са се захласвали още от първия поглед", разказа певицата.

Умишлено слагат и хаштаг в заглавието, който символизира модерното звучене и тенденциите сред младите. Екипът зад парчето - Fabrizio Parisi и The Editor - се вдъхновява за песента от втория самостоятелен сингъл на Диа - "Вено Невено". 

"В един момент, докато работим върху други неща, аз се заслушах в един неин сингъл - "Вено Невено" -  и оттам се роди идеята да се направи един римейк, който после стана чисто нова песен", сподели Fabrizio Parisi. 

За успеха зад граница Диа казва, че за един артист е изключително важно някой да се заслуша в текста и в музиката на песента и да остане в съзнанието му. 

"За нас е много важно хората да бъдат щастливи, докато случат нашите песни", каза още младата изпълнителка. 

Вижте повече в репортажа на Боряна Благоева!

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК