Ан Хатауей стана майка за втори път

Полът и името на бебето все още са тайна

11.12.2019 | 23:10 Редактор: Кристина Крумова
Ан Хатауей стана майка за втори път

Актрисата Ан Хатауей и съпругът ѝ Адам Шулман са посрещнали своето второ дете. Това стана ясно, след като двойката беше уловена да носи бебешко столче за кола по време на разходка в Кънетикът. С тях беше и синът им Джонатан, който е на три години. Въпреки че няма официално потвърждение от двойката, феновете им са сигурни, че Хатауей и Шулман отново са станали родители.

Актрисата обяви, че е бременна за втори път през юли тази година и призна, че е изпитвала трудности със зачеването. Тя публикува снимка в социалните мрежи, на която се вижда наедрялото ѝ коремче. 

"Не е за филм", написа Хатауей, след което изрази подкрепата си към всички жени, които изпитват трудности със забременяването.

"Шегата настрана. за всички, които минават през този ад, искам да знаете, че и на мен не ми беше лесно в нито една от бременностите ми. Изпращам ви огромна любов", допълва Ан. 

След като обяви, че очаква второто си дете, Хатауей присъства на много филмови премиери, където не криеше коремчето си. Дизайнерът Брандън Максуел дори направи рокля за звездата, на която добави надпис "Ан + 1". 

Това е второ дете за Ан Хатауей и съпруга ѝ Адам Шулман. Те се женят през 2012 година, а 4 години по-късно посрещат и първото си дете – Джонатан. През октомври тази година актрисата сподели, че вече знае пола и на второто си дете, но иска да го запази в тайна. 

"Опитвам се да измисля име, което ще е красиво, но в същото време ще обърква хората. Жестоко е, знам, но пък ще е супер забавно. Те винаги ще се опитват да произнесат името ти правилно, но никога няма да успеят", пошегува се Хатауей в предаването „Live with Kelly and Ryan“.

Цялата статия четете не tialoto.bg.

Снимка: Reuters

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК