България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Камелия Тодорова и бендът на БНР изнасят концерт в Пловдив

Певицата сподели, че са подготвили жизнен и ритмичен репертоар

29.11.2019 | 10:57 Редактор: Ралица Братанова

Камелия Тодорова и талантливи музиканти от бенда на БНР излизат на концерт на 8 декември в Дом на културата "Борис Христов" в Пловдив. Публиката ще може да се наслади на представлението "Made by heart". Началото е в 19.30 часа.  

"Обичам да имам заетост, защото не мога да си представя, че ще си седна вкъщи и няма да правя нищо. Това е невъзможно", сподели певицата в студиото на "България сутрин".

Тя разказа, че това, което ѝ помага да се справя с преподаването, подготовката за концерти и ролята ѝ на баба, е дисциплината и се опитва да научи студентите си именно на това.

"Да си преподавател е трудна професия. Изисква психическо разбиране. То е вид психология. Пеенето е вид спорт. Ако не познаваш тялото си и природата си, трудно можеш да се ориентираш какво можеш да правиш", обясни Тодорова пред Bulgaria ON AIR.

Тя сподели, че предстоящото ѝ представление с Милица Гладнишка и Рут Колева, което ще се проведе на 2 декември във Варна, много ѝ харесва, защото трите са доста различни.

Тодорова разказа, че за концерта "Made by heart" е подбран жизнен и ритмичен репертоар, който да донесе добро настроение на публиката.

Вижте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК