fallback

Селин Дион изпълнила предсмъртно желание на съпруга си

Въпреки слухове певицата заяви, че след смъртта на Рене му е останала вярна

26.11.2019 | 15:20 Автор: Ивет Арабова

Селин Дион успяла да изпълни предсмъртното желание на своя съпруг Рене Анджелил. Малко преди той да умре, тя осъществила стрийминг връзка, за да може той да наблюдава концерта ѝ в Лас Вегас и да се наслади за последно на песента "My Heart Will Go On".

"Това беше много важно за него. Аз се грижех за него близо година, но в края той ми каза, че иска да ме види да пея на сцената“, разказва певицата, цитирана от "Mirror".

Четири години след смъртта му изпълнителката споделя, че тогава излязла на сцената и мислела само за него. След събитието, прибирайки се в дома им, мъжът ѝ бил много щастлив, предава Tialoto.bg.

Селин Дион и Рене Анджелил имат 21-годишен брак, по време на който двамата минават през какво ли не. На 49 години мъжът получава инфаркт, а осем години по-късно му откриват рак на гърлото. Въпреки че успява да влезе в ремисия, през 2013 г. коварната болест отново се връща и лекарите му дават само още няколко месеца живот. През януари 2016 г. той умира от сърдечен удар.

Наскоро певицата коментира в свое интервю, че въпреки слуховете за връзка след кончината на съпруга ѝ, тя му е останала вярна и не е излизала на среща с мъж.

Снимка: Reuters

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Любопитно
fallback