Дейвид Бекъм с нов бизнес - отваря хотелски комплекс в Китай

В ресторанта ще се вихри световноизвестният готвач Гордън Рамзи

17.11.2019 | 17:10 Редактор: Ивет Арабова
Дейвид Бекъм с нов бизнес - отваря хотелски комплекс в Китай

Английският футболист Дейвид Бекъм се справяше чудесно на терена, но в последно време доказва, че е също толкова добър и извън него. Зад гърба си той вече има модна линия, притежава два футболни отбора, участвал е в няколко кинопродукции и отвори две футболни академии във Великобритания.

Сега Бекъм е решил да разшири още повече бизнес империята си и заяви, че ще отваря хотелски комплекс в Китай. Бившият футболист на "Манчестър Юнайтед" и "Реал Мадрид" е избрал град Макао, който е известен като "Лас Вегас на Изтока“, информира Tialoto.bg.

Проектът е вдъхновен от родния Лондон и ще включва много от познатите забележителности на столицата на Великобритания. Външният вид ще е заимстван от Уестминстърското абатство и Камарата на парламента, а огромна реплика на Биг Бен ще посреща гостите.

За да е пълно удобството на гостите, футболистът е наел Гордън Рамзи да ръководи кръчма, която се намира на територията на комплекса. Той ще приготвя за тях традиционния английски пай, както и английска закуска с бекон и яйца.

Снимка: Reuters

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК