Фастингът завладя Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун

Холивудските звезди гладуват по 16 часа на ден

24.10.2019 | 23:22 Редактор: Виктория Гетова
Фастингът завладя Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун
Фастингът набира все по-голяма популярност и се практикува от хора в различни възрасти. Условието му е да не закусвате и да издържите близо 16 часа без храна. Диетолози споделят, че този режим има големи здравословни плюсове като намалява кръвното налягане и удължава живота.
 
Много хора го правят, защото по този начин губят и излишните килограми. Фастингът обаче може да не означава само да пропускате закуската. Ако не можете да издържите без ранно хапване, може да хапнете вечерята много по-ранно от обичайното и тогава да започнете фастинга.
 
Диетолозите предупреждават, че фастингът не се отразява еднакво на всеки. Спорет тях, някои хора функционират много по-добре, когато парват по време на деня като това не пречи на фигурата им.
 
Звездите Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун признават, че се чувстват добре, когато не ядат в продължение на 16 часа.
 
Вместо закуса те започват деня си с кафе без захар или мляко, а понякогазалагат и на здравословни сокове. Двете дами обменят опит и съвети за фитнес тренировките и обещават, че това е само началото към по-добра фигура. 
 
В момента Анистън и Уидърспун промотират новия си сериал "The morning show", който стартира на 1 ноември в платформата Apple TV.
 
Снимка: Instagram
Харесайте Facebook страницата ни ТУК