Меган и Хари показват пътуването си в Африка във филм

В него те говорят с журналиста Том Брадби за каузите, които са им най-близки до сърцето

15.10.2019 | 23:01 Редактор: Юлия Христова
Меган и Хари показват пътуването си в Африка във филм

Само преди няколко дни херцозите на Съсекс Меган Маркъл и принц Хари се завърнаха от 10-дневното си пътешествие до Африка. Компания им правеше синът им Арчи, който напусна за първи път границите на Великобритания. Там той открадна сърцата на всички, а приликата му с Хари е безспорна.

Въпреки че всяка една стъпка на кралската двойка беше широко отразявана, сега феновете ще могат да видят по-лични моменти на семейството, които медиите не са успели да запечатат. Точно така, Меган и Хари пускат документален филм тази неделя.

Името му е "Harry and Meghan: An African Journey" и ще бъде излъчен по английската телевизия ITV. В него херцозите говорят с журналиста Том Брадби за каузите, които са им най-близки до сърцето, както и затова какво е да си кралски представител в днешно време.

"Беше приключение, но невинаги беше това, което очаквах", казва Брадби в излъчения трейлър. "Историята за времето им в Африка се отнася до работата им, личното щастие, но също така говорим за натиска и какво се крие зад сериозните им изражения", допълва журналистът.

Снимка: Reuters

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК