Светило в пластичната хирургия: Не приветствам изкуствените гърди и устни

Ако пациентът прекалява, трябва да му се откаже интервенция, каза д-р Марлен Суламанидзе

02.10.2019 | 09:31 Редактор: Юлия Христова

Стремежът на човечеството винаги е бил да добавя години към живота и да увеличава неговата продължителност. Стремим се и да остареем красиво и достойно. И това става възможно с помощта на лекарите и гигантските стъпки, които те правят в областта на медицината. 

Колко дълго можем да съхраним красотата на кожата и тялото и може ли без хирургическа намеса да върнем блясъка на отпуснатата тъкан? Доктор Марлен Суламанидзе е притежател на 16 патента, извършил е над 25 хиляди операции и пристигна за първи път в България, за да участва в международната конференция "Глобал Естетик Академи". 

"Ще разказвам и показвам методи, операции. Сега се обръща внимание на лицето, но и на тялото. Ако човек изглежда добре, има успех в живота, в работата. Интересува ни много подмладяването в днешни дни", каза той в студиото на "България сутрин".

"Вече сме толкова напред и постигаме много добри резултати - няма разрези, кръв, само убождания. Не приветствам модата с изкуствените гърди и уголемените устни", обясни лекарят пред Bulgaria ON AIR. 

По думите му днес има методики, които позволяват да се подобри и формата на гърдите, кожата, корема, дупето, бедрата. Ако обаче докторът е умен, ще даде такива препоръки на пациента, каквито са нужни, а ако се прекалява - трябва да му се откаже. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК