Рики Мартин и съпругът му очакват четвърто дете

Певецът призна, че е хомосексуален през 2010 г.

30.09.2019 | 23:10 Редактор: Ивет Арабова
Рики Мартин и съпругът му очакват четвърто дете

Рики Мартин и съпругът му - художникът Джван Йозеф, очакват четвърто дете, което ще бъде износено от сурогатна майка. Двамата вече имат синове близнаци - Валентино и Матео на 11 г., както и дъщеря - Лучия, която е на 9 месеца, информира teenproblem.net.

Певецът обяви тази новина по време на 23-ата годишна вечера на организацията "Кампания за човешки права", която се проведе във Вашингтон през уикенда.

"Моят съпруг е тук, обичам го, тук са и моите красиви близнаци - Валентино и Матео, обичам ви с цялото си сърце. Вие сте моята сила, вие ме вдъхновявате всеки ден, мотивирате ме да продължавам да правя това, което правя и вие сте страхотни деца. Лучия, моето малко момиченце, не е тук с нас, стои с баба си вкъщи, но тя също е светлината на моя живот. И между другото, трябва да обявя, че сме бременни. В очакване сме. Обичам големите семейства", каза звездата по време на церемонията.

Миналата година Рики Мартин заяви, че съжалява, че е чакал толкова дълго време, за да признае, че е гей. Той направи това признание официално през 2010 г., след много спекулации за сексуалността му.

Снимка: Reuters

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК