С чопър и кожено яке вместо воал: Пловдивчани вдигнаха първата мото сватба

Двамата се запознават във Facebook и са заедно от три години

13.09.2019 | 21:52 Редактор: Ваня Кузманова

Чопър вместо лимузина, кожено яке вместо воал и рев на мотори вместо клаксони – такава беше атмосферата на първата рокерска сватба в Пловдив. 

Илиян и Таня избраха петък 13, за да си кажат заветното "ДА" на първата мото сватба в Пловдив.

Минути преди 16 часа младите пловдивчани пристигнаха с бял чопър, придружени от най-верните си приятели, също с мотори. Красивата булка бе в бяла рокля, но с кожено яке. Той – с елегантен костюм, но с каска. 

Моторите обградиха младоженците и ритуалната маса, която бе извадена пред дома им. За да бъде всичко в тематиката на рока, сватбеният марш звучеше в рок вариант. Дори водещата на церемонията бе с кожен тоалет и ръкавици. 

Илиян и Таня са заедно от три години. Запознават се във Facebook, а страстта им към моторите ги сплотява. Приятелството им прераства в любов. 

По време на екскурзия в Рим, точно пред фонтана Треви, 30-годишният мъж уж се спъва. На земята намира пръстен и още на колене той се обръща към Таня с въпроса дали ще се омъжи за него. А вече като семейство е ясно и кой ще бъде командирът у дома. 

Мотористите не членуват в мотобратството, но сред гостите бяха членове на пловдивския клуб. 

Младото семейство не вярва, че датата петък 13 ще им носи лош късмет, дори напротив, смятат, че това ще е тяхното щастливо число.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК