Нова работа: 2770 евро на месец, за да търсиш зарязани суперколи в емирствата

Британска компания си търси такъв човек, нужни са само книжка и навършени 21 години

28.07.2019 | 11:30 Редактор: Ивайло Николов
Нова работа: 2770 евро на месец, за да търсиш зарязани суперколи в емирствата

Британска компания за търговия с луксозни стоки е обявила свободна позиция за нещо, което силно се доближава до работата-мечта.

Сайтът HushHush си търси агент, който да обикаля Обединените арабски емирства и други съседни страни в региона, да издирва изоставени суперколи, да тества състоянието им и да ги продава

Предлаганата заплата е 30 000 британски лири годишно, или 33 320 евро - което прави по 2770 евро на месец. Отделно агентът ще получава и процент от всички сделки, реализирани чрез сайта.

Дубай, Абу Даби и останалите емирства са едни от най-наситените със суперавтомобили места в света, като много от тях бързо омръзват на собствениците си и биват буквално зарязвани.

Други са нарочно изоставени от банкрутирали в кризата бизнесмени, които предпочитат да захвърлят колите, вместо да плащат огромните глоби при забавени вноски за тях.

Офертата на HushHush включва предоставено от работодателя жилище в Дубай, както и допълнителни средства за режийни разходи и пътувания.

От кандидатите не се изисква предишен опит, но те трябва да са навършили 21 години и да имат редовно свидетелство за управление.

Още по темата може да намерите на automedia.bg

Снимка: Reuters

Харесайте и страницата ни във Facebook ТУК