От тормоз и обиди до "Victoria’s Secret": Историята на Уини Харлоу трогна света

Когато е на 4 години тя е диагностицирана с хронично кожно заболяване

05.10.2018 | 22:53 Редактор: Василена Василева
От тормоз и обиди до

От тормоз и обиди в училище до блясъка на модния подиум. Пътят на Уини Харлоу е тежък, но тя не се отказва и сега вече е ангел на популярната марка "Victoria’s Secret". Въпреки заболяването, което я прави различна от другите, тя се бори, за да постигне мечтите си и успява. 

Трудностите за Уини Харлоу започват още когато е едва на 4 години. Тя е диагностицирана с хронично кожно заболяване, което се характеризира с появата на светли петна по тялото. 

Заради това, че е различна, тя е тормозена от своите съученици, които я наричат с всякакви грозни епитети, а болката от думите им я води до депресия. 

Всичко обаче се променя през 2014 година, когато супермоделът Тайра Банкс я открива и я кани да участва в предаването "Новият топ модел на Америка". Уини се изстрелва на върха и благодарение именно на различната си визия става новото лице на модата. 

За мнозина тя е "супергерой за деца с кожни заболявания". 

Уини силно се надява модната индустрия да наема все повече модели, които не влизат в рамката и индивидуалността да дойде на преден план. 

А тя самата си поставя за цел да се бори за това всяко едно момиче да се чувства уверено в кожата си и да бъде себе си. И твърдо заявява "Моята история е изрисувана по тялото ми".