За почитателите на нестандартния интериорен дизайн: "Еником М" приюти два нови шоурума

Впечатляващо шоу отбеляза откриването на най-новата дизайн дестинация в София

30.09.2018 | 19:15 Редактор: Василена Василева
За почитателите на нестандартния интериорен дизайн:

Впечатляващо  шоу  отбеляза  откриването  на  най-новата дизайн дестинация в София. Добре познатият мебелен магазин "Еником М" в кв. "Дружба" приюти два нови шоурума и се превърна в своеобразен "хотспот" за почитателите на нестандартния интериорен дизайн.  

Немският бранд за висококачествени дизайнерски мебели GARANT HOME DESIGN стъпи за първи път на българския пазар, а вече познатият ексцентричен бранд KARE откри своята трета локация в София. 

Мащабното събитие обедини дизайнери, архитекти, популярни личности и ценители на интериорния дизайн и ги потопи в два много различни свята – този на GARANT HOME DESIGN и този на KARE. 

GARANT  HOME  DESIGN  кани хората с усет към детайла да почерпят вдъхновение от софистицирания и изчистен стил, в чиято основа са залегнали дизайнерски идеи,  които са вечни.   

GARANT Group е немски бранд за висок клас дизайнерски мебели, обединяващ над 700 водещи международникомпании в сферата на обзавеждането. Вече над 60 години GARANT HOME DESIGN е символ на модерна интерпретация на висококачествения немски стил и го пренася в космополитните градове по целия свят. 

Вече  познатата   на   българския   пазар   марка KARE  официално откри своя трети шоурум в София. Тя представя ексцентрични идеи за обзавеждане, пълни с въображение и вдъхновение, прекрачващи всички съществуващи   ограничения. Портфолиото на  KARE  включва очарователни открития от   непопулярни занаятчийски работилници, леко щури, но уникални мебели, създаващи "уау" ефект, както и изящна изработка на мебели от масивна дървесина.   

КARE започва с един малък магазин в Мюнхен. Сега брандът е достъпен в над 40 страни с повече от 150 магазина, включително и в България. KARE не прилича на никоя друга марка в разработването на тенденции и иновации в дизайна на мебели.

Новият дизайн център събира на едно място едни от най-добрите  производители  на мебели и аксесоари и така дава възможност всеки да открие начин да изрази себе си, независимо дали е почитател на по-изчистените линии или предпочита по-щурия и екстравагантен интериор.

Вижте още в репортажа на Ива Григорова.