Скандал в бургаски автобус: Наказват контрольорки за грубо отношение

Жените са с последно предупреждение за уволнение

09.05.2018 | 16:08 Редактор: Василена Василева
Скандал в бургаски автобус: Наказват контрольорки за грубо отношение

Общинският превозвач в Бургас ще накаже свои контрольорки за грубо отношение по време на работа. Двете жени са с последно предупреждение за уволнение, след като в социалните мрежи се появи скандален клип, на който се вижда как дърпат нередовна пътничка и не ѝ позволяват да слезе от автобуса.

Грозната сцена се разиграва в автобус от градския транспорт. Момичето се качва от централна спирка, сяда и започва да говори по телефона, без да си закупи веднага билет. След скандал пътничката се опитва да слезе без да си плати глобата от 10 лв.

От фирмата превозвач казват, че това, което липсва от разпространеното в интернет видео е, как жената замеря със стотинки контрольорите, след като слиза от автобуса.

След като вижда, че грозната сцена се снима от друг пътник в автобуса, контрольрката се опитва да спре записа. В скандала се намесват и други пътници, подразнени, че другата контрольорка също започва да снима с телефон скандала.

От фирмата превозвач все пак твърдят, че контрольорките са били провокирани, но се извиняват за грубото отношение към пътниците. 

Вижте повече в репортажа!