fallback

Асиметричните рокли – хит сред булките тази година

Мъжете пък предпочитат по-секси рокли по тялото

10.04.2017 | 12:52 Автор: Василена Василева

Когато стане въпрос за мечтаната сватба - парите нямат значение. Или поне според Анжела Георгиева, която  е получила предложение за брак само преди седмица. В сватбения салон само за минути тя успява да  открие роклята, с която иска да се появи в най-важния си ден.

В салона признават, че булките рядко гледат цената. Също така споделят, че бъдещите съпрузи все по-често придружават младоженките, за да изберат заедно рокля. Причината обаче не била, за да следят дали половинките им не надвишат бюджета.

"Мъжете предпочитат рокли, които са по тялото, по-секси, по-отворени, по-младежки. Докато булките винаги са си се представяли като принцеса", допълва продавачката в сватбения салон.

Както при всичко, и при сватбените рокли има мода. Най- голям хит са асиметричните модели, които се появяват на пазара за първи път.

"Това са рокли, чиито поли са направени от триъгълници, квадрати, кръгове. Зашити са много небрежно и стават най-различни геометрични  фигури отдолу в самата пола". Тези модели обаче са за по-смели булки, които разполагат и с по-голям бюджет, твърди консултантката от сватбения салон.

Освен рокли, се гледат и датите. Най-желаната тази година е 07.07.2017 година.

 

fallback
Още от Репортажи
fallback