Саморазправа в СГКК възмути потребителите на социалните мрежи

Във видео е заснето как мъж се държи гневно със служителка на кадастъра, като дори й удря шамар

22.12.2016 | 22:00 Редактор: Жанета Нейкова
Саморазправа в СГКК възмути потребителите на социалните мрежи

Клип, публикуван в социалните мрежи предизвика възмущение в потребителите. Спорът се е случил в софийската Агенция по геодезия, картография и кадастър. Мъж спори емоционално със служителка на агенцията.

От видеото става ясно, че той е платил 450 лева за издаване на експресен документ. Следва саморазправа със служител на кадастъра и се стига до шамари. Случаят е от 20-ти декември.

От Регионалното министерство, под чиято шапка е кадастъра коментираха за Bulgaria ON AIR, че е недопустимо служителите да бъдат подложени на унижение, заплахи, физическо насилие и агресия от клиенти в приемната, когато изпълняват задълженията си. 

 


3
0 rate up comment rate down comment 0
Божан_Божков
преди 7 години
А, да - бил "ударил шамар". Вижда се, че удари СТЪКЛОТО а не овцата зад него. Сигнализирай за неуместен коментар
2
0 rate up comment rate down comment 0
Божан_Божков
преди 7 години
Журналистите пак се опитват да манипулират общественото мнение. Но на клипа ясно се вижда, че човекът не е "гневен", а е в истерия от гаврите, които си правят с него говедата зад гишетата. Жалко, че заради тези мърди, той ще пострада :( Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
Ianka_Zenopian
преди 7 години
Нещо не сте разбрали. До сега не съм прочела коментар от възмутени потребители. По-скоро обратното. След платени 450 лева за експресна услуга и въпрос - кога ще е готов все пак документа, отговорът е бил - когато тогава. Ами някои са с по-слаби нерви! Сигнализирай за неуместен коментар