Кафето, което пие емирът на Дубай

Компания предлага продукти на базата на лечебни гъби от Изтока

30.01.2020 | 10:20 Редактор: Тодор Петров

Чудили ли сте се някога какво кафе пие емирът на Дубай? DXN Bulgaria ни дава отговор на този въпрос, защото се оказва, че в двореца на арабското емирство от години изборът е един. 

"Той е наш клиент от много време, защото нашите офиси са разположени както на много места в Европа, така и по света", казва Димитрина Каменова, която е официален представител на марката у нас. 

Кафето е само малка част от богатата палитра на компанията, която има дългогодишна история, водеща началото си от Азия.

"Продуктите ни имат широко приложение – хранителни добавки, козметика, напитки. И всички те съдържат екстракт от специални неядливи гъби – ганодерма,  известни на човечеството още преди 5 000 години", уточнява Каменова.

Компанията разполага и със специален сертифициран кабинет по алтернативна медицина, където всеки може да получи консултация от д-р Георги Вълчев. Той  споделя, че продуктите имат основно имуностимулиращо и имунорегулиращо действие. 

Доказателството за това е историята на Десислава Иванова, която прекарва тежка вирусна пневмония, но само за месец възстановява имунитета си с подходяща комбинация от добавките. 

Друг доволен клиент е Петя Мулевска,  която използва продуктите от седем години.   Заради хормонално заболяване тя качва много кикограми и след опити с различни диети и режими постига резултат с една от напитките на марката. 

Продуктите са подходящи както за възрастните, така и за децата. DXN Bulgaria може да намерите в офиса им на столичната улица "Ивайло" 12, както и на интернет страницата: https://www.new.dxnbulgaria.com

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК