fallback

Коя е жената до Борис Джонсън?

Той е първият премиер на Острова без съпруга до себе си

26.07.2019 | 22:15 Автор: Василена Василева

Освен за вечната тема Brexit, медиите на Острова не спират да говорят и за партньорката на новия премиер. Борис Джонсън е първият министър-председател в историята на страната, който поема поста без да има съпруга до себе си. Коя обаче е "първата приятелка" на Великобритания?

Ще се нанесе ли Кари Саймъндс на "Даунинг стрийт 10"? И ще придружава ли Борис Джонсън по време на официалните му посещения в чужбина? Тези въпроси ангажират британската преса през последните дни. 

31-годишната приятелка на новия премиер се пази далеч от светлината на прожекторите. Дъщеря на един от основателите на The Independent и на адвокат на таблоида, Кари Саймъндс получава елитно образование в частни училища. 

През 2012 година влиза в предизборния екип на Джонсън за кметската надпревара, а на 29 години става най-младият директор комуникации в историята на Консервативната партия. 

Миналата година бившият кмет на Лондон обяви, че се развежда с втората си съпруга след 25-годишен брак. 24-години по-младата Саймъндс обаче рядко се появява с него пред камерите. 

Вижте повече в репортажа!

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Репортажи
fallback