Доналд Тръмп... като бебе, орел, ядрен взрив и некомпетентен играч на голф

Това са само част от кориците на "Икономист“, с които изданието отбелязва една година от встъпването в длъжност на 45-ия американски президент

22.01.2018 | 21:54 Редактор: Велислав Филипов
Доналд Тръмп... като бебе, орел, ядрен взрив и некомпетентен играч на голф

[video]

Една година след встъпването му в длъжност като президент на САЩ, Доналд Тръмп не спира да е в центъра на медийното внимание. 

Докато едни издания постоянно го критикуват за решенията и изказванията му, за други той е лицето на най-емблематичните им корици през последната една година.

Доналд Тръмп... като бебе, орел, ядрен взрив и некомпетентен играч на голф. Това са само част от кориците на "Икономист“, с които изданието отбелязва една година от встъпването в длъжност на 45-тия американски президент. 

Сред останалите изображения държавният глава се превръща в Джордж Вашингтон както и в ядосан бунтовник. На една от най-популярните корици пък Тръмп е въплътен като любовник на Владимир Путин. 

В статията на "Икономист“ авторът открито изразява надеждата си, че американският президент ще продължи да предоставя интересни ситуации за бъдещите броеве на изданието.