Убийството в Нови Искър е шесторно: Откриха тялото на издирваната Кети

Кървавата баня се е случила преди семейството да седне на новогодишната трапеза

03.01.2018 | 20:27 Редактор: Тодор Петров
Убийството в Нови Искър е шесторно: Откриха тялото на издирваната Кети

Нови разкрития за жестокото убийство на цяло семейство в Нови Искър. Днес откриха изчезналия им автомобил, а малко по-късно до него и тялото на издирваната 44-годишна Кети Кюхова, която е живеела с една от жертвите.

Истинска касапница се е разиграла в новогодишната нощ в Нови Искър. Телата на Неделчо, сина му Георги, тъща му, заварената му дъщеря Нанси и приятеля ѝ Боби са били буквално надупчени от куршуми, разказва Йордан Георгиев, който е влязъл в дома им като поемно лице. На първия етаж разследващите открили бащата, бабата и сина.

Кървавата баня се е случила преди семейството да седне на празничната трапеза, защото масата е била празна. Нищо от дома им не е откраднато. Затова разследващите предполагат, че вероятно близък на семейството е бил допуснат до вътрешността.

Тялото на Кети Кюхова бе намерено захвърлено в кладенец на метри от семейната кола. А съвсем близо до нея журналисти откриха тефтерчето на 44-годишната жена. В него има цифри, сметки и любовни послания.

На този етап няма информация оръжието да е открито. Според поемни лица, присъствали на първоначалния оглед, Неделчо жестоко се е борил с нападателя и вероятно затова е прострелян и в капачката на коляното. Бабата е единствената, която е убита с един куршум.

18-годишният Боби, приятелят на Нанси, в последния момент е променил плановете си да празнува Нова година със семейството на Неделчо, за което дори не е уведомил семейството си.

Вижте повече в репортажа на Илияна Шишкова!