Директно

Всеки делничен ден от 17:30 часа
още

Трябва ли децата да бъдат по-добра наша версия

На 1 юни с политика и икономист Любка Качакова и с председателя на Съюза на бащите в България търсим отговори – защо корените на всички провали и успехи на човек са в детството, има ли лоши деца или има провалени родители?

02.06.2016 | 10:31 Редактор: Неда Василева
Трябва ли децата да бъдат по-добра наша версия

Децата са мнението на Бог, че светът трябва да продължи“, казва американският поет, журналист и историк Карл Сандбърг. Детето е бял лист хартия, върху който родителите рисуват. И дори да не са талантливи художници, старанието винаги си личи. Те обаче не са книжка за оцветяване, защото неговите любими цветове може да са различни от вашите.

Отговорността на семейството е всекидневна и безрезервна, любовта е безусловна, но в никакъв случай не се отплаща на всяка цена, защото възпитанието съвсем невинаги е правилно. Днес именно най-малките, най-невинните са тези, които се превръщат в отражение на безмилостния и нечестен свят – докато 25 процента са недохранени, над 40 милиона страдат от затлъстяване. За всичко това - в студиото говорим с политика и икономист Любка Качакова и председателя на Съюза на бащите в България, финансист и медиатор Светослав Стефанов:

За всичко, което Ви интересува, пишете на фейсбук страницата ни DirektnoONAIR.