Директно

Всеки делничен ден от 17:50 часа
още

Абитуриентските балове - празник на зрелостта или кич

В началото на седмицата на абитуриентските балове, чуйте емоционалния и забавен разговор с актьора Атанас Михайлов и модния дизайнер София Борисова. Говорим за всички финансови, модни и морални изстъпления, съпътстващи условния за младежите старт в живота

17.05.2016 | 10:52 Редактор: Неда Василева
Абитуриентските балове - празник на зрелостта или кич

Всяка година в края на май всички някак неусетно ставаме съпричастни на еуфорията на абитуриентските емоции – често обаче вместо на бал на зрелостници, пищните празненства на младежите приличат на зрелище. Баловете би трябвало да са забавната част от завършването – повод за гордост и демонстриране на зрялост, а често се превръщат в истеричен писък за една нощ.

Според Наско Михайлов и София Борисова обаче това е празник, който трябва да бъде отбелязан по подобаващ начин, именно защото е символичен преход към реалния и по-труден живот. Със сигурност зрелостниците ще си спомнят настроението, а не роклите и костюмите, но това не пречи да се почувстват специални за няколко часа. За собствените им спомени и какво предложение получи Наско Михайлов в ефир, вижте във видеото:

За всичко, което Ви интересува, пишете на фейсбук страницата ни DirektnoONAIR.