Томов: Това в ЦСКА е безпрецедентно

Бившият акционер на "червените" разкри защо си е тръгнал

26.10.2015 | 17:39 Редактор: Ваня Симонска
Томов: Това в ЦСКА е безпрецедентно

Александър Томов застана пред медиите, за да каже своята истина относно случващото се в ЦСКА. Бившият бос на "червените" бе категоричен, че не той и екипът му са в основата на фалита на клуба, а виновни за това са хората след него.  

Томов поясни, че е бил помолен да си тръгне от "Българска армия" много преди края на месец март с уверението, че ЦСКА ще бъде спасен.

"Не е вярно, че съм си тръгнал от ЦСКА в края на март. По-рано беше. Един ден Росен Петров дойде с фенове и ми каза: "Бате Сашо, направил си много, но сега има двама нови. С теб спечелихме последната титла, ето сега може да станем отново шампиони, но… отстъпи". Цитирам го. Защо беше принуден Стойчо Младенов да напуска, когато предстоеше битка за шампионската титла? Защо след това бяха взети двама други треньори, което повлия на отбора, а накрая не се плати лиценза и се разпуснаха футболистите. Това е безпрецедентно", коментира Томов.

Цялото изказване на Александър Томов за случващото се в ЦСКА, гледайте тази събота от 20:00 часа в предаването Резултат.