Лудогорец с много важна победа над ЦСКА

Разградчани направиха сериозна крачка към титлата след 1:0 като гости на "Армията"

27.03.2014 | 10:29 Редактор: Боян Христов
Лудогорец с много важна победа над ЦСКА

Лудогорец постигна много трудна победа с 1:0 при визитата си на ЦСКА на стадион "Българска армия". Мачът между двата тима бе от 29-ия кръг на родния шампионат.

Сблъсъкът бе доста оспорван, като и двата тима демонстрираха мъжка игра и стигнаха до положения, макар те да не бяха много.

Все пак обаче шампионите на България взеха своето след късен гол на Дани Абало в 77-ата минута.

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев остана изключително доволен от победата.

"Рано е да говорим за титла. Има доста мачове, хареса ми победата. Като игра имам доста забележки", заяви Стоев след мача. 

"Някой футболисти не успяха да заместят липсващите. Не играеш добре, но побеждаваш в някои срещи. Радвам се, че победихме макар и с такава игра", добави той.

Въпреки загубата, Стойчо Младенов намери доста позитиви за своя отбор.

Екзекутора похвали футболистите си за старанието, което са положили по време на срещата. Същевременно пък изказа и претенции към съдийството на Георги Йорданов.

„Равностойно първо полувреме и много силно второ за нас. Надиграхме Лудогорец и няколко ситуации решиха мача. Фаул за нас не се дава. За удара с лакът на Йордан Минев картон не се дава, а знаете какъв трябва да е той“, каза Младенов.

„Виждате футболисти, които налагаме от няколко мача като Маркович, като Тони Силва. Браво на всички момчета, така трябва да бъде всеки мач. Знам, че по начинът, по който работим, ще изведем клуба там, където му е мястото.“

Още футболни новини от България четете в Gol.bg