Тони Здравков очаква победа срещу Локо София

"Не би трябвало да срещнем затруднения", заяви треньорът на "сините"

27.02.2014 | 17:24 Редактор: Боян Христов
Тони Здравков очаква победа срещу Локо София

Треньорът на Левски Антони Здравков-Сухия е оптимист преди срещата на "сините" срещу Локомотив София. Двубоят е утре на стадиона в квартал "Надежда".

"Надявам се да избегнем всички грешки, които допуснхме със Славия, особено при отбелязването на головете им, както и основно грешките от първото полувреме и поведението ни на терена", каза Здравков.

"Локомотив София има футболисти и нови играчи, които могат да ни направят беля. Не са слаб отбор, въпреки че ще бъдат във втората седмица. Всичко зависи от нас. Ако бъдем напористи и търсим победата, не би трябвало да срещнем затруднения".

"Теренът им не е добър, но той ще бъде еднакъв за двата отбора. Казах, че Левски след първите три мача, ще бъде коренно различен отбор. Това е с оглед селекцията, която направихме в движение. Когато всички 25 футболисти бъдат готови, тогава ще имаме друго лице".

В групата на сините за срещата Здравков е включил 18 футболисти, като сред избраниците на треньора са и трите нови попълнения Аймен Белаид, Рикардо Нунеш и Рафаел Бастос.

Старши-треньорът призна, че Левски е отправил оферта към национала Станислав Манолев. „Аз лично не съм разговарял с него, но други хора са го правили".

"Ако Станислав Манолев приеме офертата ни, ще е добре дошъл на Герена“, заяви Сухия.

Още футболни новини от България четете в Gol.bg