Лудогорец чака 30 000 зрители срещу Лацио

Срещата-реванш от 1/16 финалите за Лига Европа е днес от 20.00 часа на стадион "Васил Левски"

27.02.2014 | 12:38 Редактор: Боян Христов
Лудогорец чака 30 000 зрители срещу Лацио

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев обяви, че довечера очаква около 30 000 зрители да подкрепят разградчани в мача с Лацио.

Срещата-реванш от 1/16 финалите за Лига Европа е от 20.00 часа на стадион "Васил Левски". Първият мач на "Стадио Олимпико", завърши с победно 1:0 за българите.

„Тръпката е голяма, тъй като еуфорията е много силна. Не бих казал, че съм изненадан от интереса към мача. В момента бройката на продадените билети надхвърля 23 хиляди и мисля, че можем да очакваме около 30 хиляди. Явно хората предпочитат да са на стадиона, отколкото да гледат мача по телевизията“, сподели Петричев.

„Чува се, че ще има привърженици на Левски, които ще подкрепят Лацио, но моята информация е, че тази подкрепа ще бъде мирна, за да не навреди на Лудогорец. Все пак Лудогорец е български отбор. Нека го направят, живеем в демокрация, нека да го направят по мирен начин. Но масово българите подкрепят Лудогорец“, заяви Петричев.

Шефът на Лудогорец обяви още, че емисари на много чуждестранни отбори се интересуват от играчи на разградчани и ще бъдат на трибуните на "Васил Левски".

„Има доста хора от чуждестранни клубове, които предявиха интерес към нашия мач, едни от тях ще наблюдават предполагам играчи, а други просто ще гледат мача“, коментира още Петричев.

Още футболни новини от България четете в Gol.bg.

Повече новини за срещата вижте във видео материала.