Джаксън Менди поднови договора си с ЦСКА

"Армейците" увеличават заплатата на защитника с около 3300 лева, той ще взима 15 бона месечно

26.02.2014 | 18:09 Редактор: Боян Христов
Джаксън Менди поднови договора си с ЦСКА

Защитникът на ЦСКА Джаксън Менди се похвали на профила си в социалната мрежа Фейсбук, че днес е удължил договора си с клуба за още две години.

"Тъкмо подписах нов договор за две години. Благодаря на всички привърженици на ЦСКА и на моите истински приятели за подкрепата. Надявам се през следващия сезон да играя в някой от турнирите на УЕФА. Само ЦСКА", се казва в посланието на футболиста.

По-рано днес вестник "Тема спорт" първи излезе с информация, че той е склонил да поднови контракта си. Това е станало ясно след проведените вчера поред­ни разговори между ръково­дството на 31-кратния първенец на България и личния агент на централния защитник.

Както е известно, Менди прибираше по 11 735 лева месечно, а по силата на новото споразумение зап­латата му ще скочи на 15 бона, което е и таванът на месечните възнаграждения в ЦСКА. В договора на футболиста има и фиксирани сериозни бонуси при постигане на определени резултати.

Бранителят пропусна гостуването на Черномо­рец поради наказание, но още за двубоя със Славия ще се завърне в стартовия със­тав на "армейците".

Още футболни новини от България четете в Gol.bg