Дейвид Мойс: Поемам отговорността за загубата

"Това е най-слабият ни мач в Европа", обяви шотландецът

26.02.2014 | 15:36 Редактор: Боян Христов
Дейвид Мойс: Поемам отговорността за загубата

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс обяви, че е останал шокиран от слабото представяне на отбора, който загуби с 0:2 срещу Олимпиакос и намали сериозно шансовете си да продължи напред в Шампионската лига.

"Червените дяволи" така и не затрудниха вратаря на домакините Роберто, като единствената им добра ситуация бе пропусната от Робин ван Перси, който стреля над вратата.

"Това е най-лошият ни мач в Европа. Представянето ни бе наистина много слабо. Така и не влязохме в ритъм и предвид играта си определено не заслужавахме нищо от двубоя“, заяви Мойс.

"Преди мача бяхме в добра форма и в добро настроение, но не показахме абсолютно нищо, което ме изненада. Просто не очаквах толкова слабо представяне. Аз поемам отговорността. Винаги ще го правя, защото от мен зависи как ще играем. Не бяхме на ниво и трябва да се подобрим. Можем да го направим“, добави той.

"Единственото хубаво нещо е, че има втори мач, в който ще направим всичко възможно, за да преодолеем тези два гола. „Олд Трафорд“ е виждал велики неща от този отбор и се надявам, че и сега ще се получи нов такъв двубой“.

„Въпреки всичко не смятам, че разликата между нас бе от тези два гола. Като цяло обаче предложихме твърде малко в атака. Момчетата очаквано са разочаровани, но ще останем заедно и ще го преодолеем“, изтъкна още Мойс.

Още футболни новини четете в Gol.bg