Оставки в Локо-Сoфия след разгрома от Левски

Към този момент обаче все още няма официална информация дали ръководството на клуба ще им ги приеме.

03.10.2011 | 13:34 Редактор: Ваня Симонска
Оставки в Локо-Сoфия след разгрома от Левски



Драми в Локомотив София след разгрома от Левски с 0:4 в дербито на осмия кръг на шампионата. Старши треньорът на тима Диян Петков и изпълнителният директор Иво Тонев хвърлиха оставки. Към този момент обаче все още няма официална информация дали ръководството на клуба ще им ги приеме.
Негативни емоции и проблеми разтресоха лагера на Локомотив София след разгрома от Левски с 0:4 в мач от поредния кръг на първенството. Футболистите на Диян Петков получиха 4 гола във вратата си в рамките на 40 минути като демонстрираха повече от трагична игра на стадион Георги Аспарухов. След последния съдийски сигнал старши треньорът Диян Петков обяви, че напуска клуба след резила, на който е станал свидетел. Петков разкри, че не е влязъл в съблекалнята след края на мача, защото се е почувствал обиден от липсата на спорт в действията им на терена.
Постъпката на Петков бе последвана и от изпълнителния директор на клуба – Иво Тонев.
Днес предстои среща между президента на локомотивци – Николай Гигов и Тонев, на която да бъде обсъдено решението на последния да си тръгне от „Надежда“ след 17 години вярна служба.
Според запознати причините за ситуацията в отбора са чисто финансови. Играчите имат да получават пари и най-вероятно това е покачило напрежението в клуба. Единственият футболист, който се съгласи да говори след загубата от Левски – бе Румен Горанов.
Във вторник играчите на Локомотив София имат една тренировка, която е насрочена за 16:00 часа.