Рууни очаква труден мач в София

Английските футболни национални кацат в София в четвъртък.

31.08.2011 | 12:13
Рууни очаква труден мач в София

Предстоящите евроквалификации с България и Уелс няма да са лесни за Англия, смята нападателят  Уейн Рууни.
Смятам, че мача в България ще бъде доста тежък – заяви пред медиите Рууни. - Сигурен съм, че атмосферата на стадиона в София ще бъде хубава, но все пак това ще бъде труден мач, от който трябва да вземем трите точки“.
Нападателят не спести и похвалите си за следващия съперник на Англия:
Уелс също е класен отбор, но ние трябва да вярваме, че сме достатъчно добри, за да ги бием у дома. Нашата цел е да вземем шест точки от тези два мача,“ коментира нападателят на Манчестър Юнайтед.
Рууни се пошегува и със съотборника си Тео Уолкът, който е футболист на Арсенал. Нападателят на Манчестър Юнайтед посъветва младия си колега по-бързо да забрави срамната загуба от „червените дяволи“ с 8:2 преди няколко дни. Тогава именно Рууни отбеляза 3 от попаденията за своя тим.
„Това беше страхотен резултат за Манчестър Юнайтед. Но ние сме тук, за да играем за Англия, така че е добре Тео бързо да забрави този резултат“, отбеляза още Рууни. Той и съотборниците му пристигат в София в четвъртък, като вечерта имат тренировка на стадион „Васил Левски“. Двубоят между България и Англия е в петък от 21.15 часа.