Само за час свършиха билетите за откриването на „Арена Армеец София“

Официалното откриване на „Арена Армеец София“ е на 30 юли с волейболен мач между националните отбори на България - Сърбия.

25.07.2011 | 15:12
Само за час свършиха билетите за откриването на „Арена Армеец София“

Безплатните билети за откриването на новата спортна зала в София „Арена Армеец“ свършиха точно за час. Хиляди хора, желаещи да присъстват на първото събитие в мултифункционалното съоръжение, се наредиха пред касите още от ранни зори.  Много от тях обаче останаха разочаровани, тъй като не успяха да се сдобият с ценните хартийки. Организаторите на откриването пуснаха 5000 безплатни талона, като всеки желаещ можеше да вземе максимум 2 пропуска.
Останалите близо  7 000 билета са предоставени на бивши и настоящи спортисти, политици и хора от шоу бизнеса. Невижданият интерес към новото бижу на София не мина без инциденти. Наложи се екип на спешна помощ да пристигне при залата заради припаднал в блъсканицата и горещините мъж.
Официалното откриване на „Арена Армеец София“ е на 30 юли с волейболен мач между националните отбори на България - Сърбия. Присъстващите ги очаква грандиозно музикално шоу и заря.